Accident mortal în vestul țării, între un microbuz și două autoturisme

accident arad

Un bărbat a murit și altul a fost grav rănit, într-un accident pe DN7,  în zona localității Bătuța. Au fost implicate 1 microbuz de marfă care avea atașată și o remorcă, fără încărcătură, și 2 mașini mici.

La fața locului au ajuns imediat mai multe echipaje de medici, polițiști și pompier, conform realitateadearad.net

CITEȘTE ȘI: Tramvaie noi, turcești, la Timișoara

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei, „La data de 27 iulie, în jurul orelor 06.30, un bărbat de 34 de ani din județul Vâlcea, a condus un autoturism pe D.N.7 dinspre Arad înspre Deva, iar la km. 473+ 250m, pe raza localitatii Bătuța, într-o curba periculoasă la stânga a pătruns pe contrasens lovindu-se frontal cu o autoutilitară în cuplu cu remorcă, condusă regulamentar de un arădean de 38 de ani, remorca autoutilitarei fiind lovita din spate de un alt autoturism condus de un bărbat de 52 de ani din județul Suceava”.

„În urma evenimentului a rezultat decesul conducătorului auto din judetul Vâlcea și rănirea ușoară a conducătorului autoutilitarei. Se continuă cercetarile pentru ucidere din culpă”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *