Accident mortal în Arad

accident pecica

Un TIR şi un autocamion au fost implicate joi dimineaţă într-un accident rutier petrecut la ieşirea din Pecica spre Nădlac, pe DN 7.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (6:50), în judeţul Arad, traficul rutier este oprit pe DN7 Pecica – Nădlac, la kilometrul 578, din cauza unui accident de circulaţie în care au fost implicate două tiruri”, precizează Infotrafic.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad la faţa locului s-au deplasat echipaje medicale de urgenţă, alături de echipaje de descarcerare, pentru a-i scoate pe şoferi din cabinele avariate ale maşinilor. Unul dintre ei, şoferul autocamionului (înmatriculat în Arad), a decedat.

newsar.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Accident mortal în Arad

  1. Daca autostrada era deschisa si circulau pe ea, probabil ca nu avea cum sa se intimple accidentul. Inca un mort pe altarul incompetentei, impotentei si indiferentei autoritatilor. Autostrada e gata dar nu se deschide traficului pentru ca trebuie sa taie panglica intiiul olog al tarii ca altfel cu ce sa se laude, ca nu au facut nimic.

Lasă un răspuns