Accident mortal. Doi bărbați au fost spulberați de o mașină. Șoferul a fugit

accident mortal 1

Zeci de polițiști sunt în alertă chiar în momentele în care noi scriem aceste rânduri, după ce la intrarea în localitatea arădeană Cuvin a avut loc un accident mortal, iar șoferul a fugit de la fața locului.

Astfel, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 00:30, doi bărbați se îndreptau spre casă, pe jos, la Cuvin, după ce au terminat munca la o fermă situată între localitățile Covăsînț și Cuvin.

La un moment dat, la intrarea în satul Cuvin (comuna Ghioroc), aceștia au fost surprinși și luați în plin de un autoturism care circula cu viteză.

În urma accidentului, unul dintre bărbați a decedat, în vreme ce al doilea a fost rănit destul de serios, fiind transportat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență cu multiple fracturi.

Momentan nu știm exact vârstele celor doi bărbați, însă primele informații pe care le deținem spun că ar fi vorba despre doi tineri cu vârste cuprinse între 25 și 35 de ani.

Șoferul autoturismului implicat în accident a fugit de la fața locului, iar acum este căutat de mai multe echipaje de Poliție, atât de la Serviciul Rutier, cât și polițiștii din localitățile din apropiere.

În același timp, oamenii legii fac cercetări la fața locului pentru a stabili exact cauzele exacte care au dus la producerea acestui accident.

Revenim cu mai multe informații pe măsură ce acestea vor fi disponibile, conform specialarad.ro.

Foto: arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns