Accident în lanţ la Timişoara

Cinci maşini au fost implicate într-un accident rutier produs, vineri-seara, la Timişoara. Un şofer în vârstă de 27 de ani care circula pe Calea Aradului, dinspre Strada Miresei spre Piaţa Consiliul Europei, nu s-a asigurat la trecerea de pe banda a II-a de mers pe prima, lovind un autoturism care circula regulamentar pe banda I.

Maşina izbită a lovit o alta care circula pe aceeaşi bandă, ultimul vehicul fiind proiectat într-un alt autoturism care staţiona în coloană pe banda I.

De asemenea, după ce şoferul vinovat a lovit prima maşină, autoturismul pe care îl conducea a fost proiectat într-un alt autovehicul care circula în aceeaşi direcţie de mers, pe banda a II-a, maşina fiind răsturnată pe plafon.

În urma accidentului a fost rănită o femeie, care conducea prima maşină lovită. Victima, în vârstă de 29 de ani, a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Florina Dragomir, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş.

Foto: Facebook/Info trafic jud. Timiş


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns