ACCIDENT ÎNGROZITOR! Un șofer a intrat cu mașina în colegii săi de muncă, aflaţi în pauza de masă. O femeie a murit pe loc, iar alte cinci persoane au fost rănite

Un accident îngrozitor a avut loc în curtea unei societăți comerciale. O mașină a intrat în plin în mai mulți oameni care se aflau în pauză de masă. În urma impactului, un om a murit, iar alți cinci sunt răniți. Poliția și cei de la SMURD se află la fața locului, iar trei femei au fost duse la spital cu atacuri de panică.

Mai mulţi angajaţi ai unei firme din localitatea argeşeană Bascov au fost loviţi, joi, de un autoturism care a pătruns într-un spaţiu din curtea fabricii, accidentul soldându-se cu decesul unei persoane. Șoferul a ieșit dintr-o parcare, a accelerat foarte tare și a intrat în plin. O femeie a murit pe loc, iar alte cinci persoane au fost rănite. Bărbatul care a intrat cu mașina în oameni are 22 de ani și este coleg cu cei răniți, informează Antena 3.

Polițiștii iau în calcul mai multe variante, fie șoferul, care circula pe o stradă secundară, a pierdut controlul volanului şi a pătruns în curtea fabricii de componente auto, fie a intrat intenționat în colegii săi.

0 Comments

No Comment.