Accident în Giroc. Un tânăr teribilist s-a izbit cu SUV-ul de un cap de pod, după ce a măturat totul în calea sa şi a circulat pe trotuar

Un accident de circulaţie care ar fi putut avea urmări dintre cele mai grave s-a produs, luni dimineaţă, în jurul orei 9, în localitatea Giroc, în faţa Farmaciei Melagrana.

Un SUV scăpat de sub control a părăsit şoseaua, a măturat totul în calea sa (inclusiv stâlpii unor indicatoare rutiere) şi, după ce a circulat câţiva metri pe trotuar, s-a oprit într-un cap de pod.

Doar norocul a făcut ca, în acel moment, nici un om să nu se afle în locul respectiv, foarte apropiat de două treceri de pietoni.

Un cetăţean care locuieşte în vecinătate a spus că a auzit o bubuitură puternică, iar când a ieşit, a observat că şoferul era… foarte ameţit.

Citeşte şi: Ipoteză şocantă a anchetatorilor, în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. La fața locului nu au fost găsite urme de frânare

Poliţiştii încearcă să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul şi dacă conducătorul auto era sau nu sub influenţa băuturilor alcoolice.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.