Accident în Giroc. Un tânăr teribilist s-a izbit cu SUV-ul de un cap de pod, după ce a măturat totul în calea sa şi a circulat pe trotuar

accident giroc 5

Un accident de circulaţie care ar fi putut avea urmări dintre cele mai grave s-a produs, luni dimineaţă, în jurul orei 9, în localitatea Giroc, în faţa Farmaciei Melagrana.

Un SUV scăpat de sub control a părăsit şoseaua, a măturat totul în calea sa (inclusiv stâlpii unor indicatoare rutiere) şi, după ce a circulat câţiva metri pe trotuar, s-a oprit într-un cap de pod.

Doar norocul a făcut ca, în acel moment, nici un om să nu se afle în locul respectiv, foarte apropiat de două treceri de pietoni.

giroc 5

Un cetăţean care locuieşte în vecinătate a spus că a auzit o bubuitură puternică, iar când a ieşit, a observat că şoferul era… foarte ameţit.

Citeşte şi: Ipoteză şocantă a anchetatorilor, în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. La fața locului nu au fost găsite urme de frânare

Poliţiştii încearcă să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul şi dacă conducătorul auto era sau nu sub influenţa băuturilor alcoolice.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns