Accident grav: TIR căzut în râpă, șofer blocat în cabină. Mai multe trenuri, afectate

Un accident grav s-a produs marți dimineață la ieșirea din Orșova spre Severin. Un TIR s-a răsturnat în afara părții carosabile, în apropierea liniei ferate, iar șoferul a rămas încarcerat.

CITEȘTE ȘI: Protest amplu anti-restricții: zeci de mii de oameni au cerut în stradă libertate. Video

Reprezentanții Regionalei CFR Timișoara au întrerupt alimentarea cu energie electrică a liniei de contact între stațiile Orșova – Vârciorova, pentru a asigura accesul și intervenția pompierilor în vedearea scoaterii șoferului din cabina TIR-ului.

”Până la finalizarea intervențiilor aflate în desfășurare atât în zona liniilor de cale ferată, cât și pe șosea, un tren regio de călători a fost oprit temporar în gara Orșova – trenul R 9504 care circulă pe relația Orșova – Filiași, de la ora 7.25, iar trenul IR 1692, care circulă pe relația Timișoara București Nord, a staționat în gara Băile Herculane 23 de minute, acesta urmând să staționeze temporar, dacă este cazul, și în gara Orșova, până la finalizarea intervențiilor desfășurate de organele abilitate”, a transmis CFR Infrastructură.

La fața locului se intervine cu o drezină pentru tăierea unor copaci care, în urma impactului, s-au înclinat peste liniile de contact. Mai multe trenuri au întârzieri de aproximativ.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.