Accident grav: TIR căzut în râpă, șofer blocat în cabină. Mai multe trenuri, afectate

accident mehedinti 2 1

Un accident grav s-a produs marți dimineață la ieșirea din Orșova spre Severin. Un TIR s-a răsturnat în afara părții carosabile, în apropierea liniei ferate, iar șoferul a rămas încarcerat.

CITEȘTE ȘI: Protest amplu anti-restricții: zeci de mii de oameni au cerut în stradă libertate. Video

Reprezentanții Regionalei CFR Timișoara au întrerupt alimentarea cu energie electrică a liniei de contact între stațiile Orșova – Vârciorova, pentru a asigura accesul și intervenția pompierilor în vedearea scoaterii șoferului din cabina TIR-ului.

”Până la finalizarea intervențiilor aflate în desfășurare atât în zona liniilor de cale ferată, cât și pe șosea, un tren regio de călători a fost oprit temporar în gara Orșova – trenul R 9504 care circulă pe relația Orșova – Filiași, de la ora 7.25, iar trenul IR 1692, care circulă pe relația Timișoara București Nord, a staționat în gara Băile Herculane 23 de minute, acesta urmând să staționeze temporar, dacă este cazul, și în gara Orșova, până la finalizarea intervențiilor desfășurate de organele abilitate”, a transmis CFR Infrastructură.

La fața locului se intervine cu o drezină pentru tăierea unor copaci care, în urma impactului, s-au înclinat peste liniile de contact. Mai multe trenuri au întârzieri de aproximativ.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *