Accident grav produs în această dimineață, pe DN6. Un bărbat se zbate între viață și moarte

accident dn6 4

Un grav accident rutier a avut loc în această dimineaţă, cu puţin timp înainte de ora 8, pe varianta de ocolire a municipiului Caransebeş. În coliziune au fost implicate un TIR frigorific şi două autoturisme, iar o persoană a rămas încarcerată.

La locul accidentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri, cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, din cadrul Detaşamentului de pompieri Caransebeş.

„Victima este un bărbat în vârstă de aproximativ 60 ani, aflat în stare de inconştienţă. Acesta a fost scos din maşină de echipajul de descarcerare şi transportat la spitalul municipal Caransebeş”, declară purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru situaţii de urgenţă al judeţului Caraş-Severin, sublocotenet Adrian Manofu.

Pompierii militari au asigurat, la locul accidentului, toate masurile PSI şi de verificare a eventualelor scurgeri de carburant sau alte substanţe periculoase.

Din primele cercetări rezultă că șoferul autoturismului nu a acordat prioritate de trecere TIR-ului, înmatriculat în Turcia. Conducătorul acestuia a fost testat și nu a consumat alcool.

 

radioresita


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *