Accident grav in Timiș. Un bărbat a murit, 2 tinere sunt grav rănite, după ce s-au răsturnat cu tractorul

tractor rasturnat 2

Un bărbat a murit, iar două fete, de 11 și 13 ani, au fost rănite după ce s-au răsturnat cu tractorul într-o zonă greu accesibilă din județul Timiș. Inițial, bărbatul a fost grav rănit și a fost solicitat elicopterul SMURD, dar medicii nu i-au putut salva viața.

CITEȘTE ȘI: Dezastru ecologic în apele canalului Bega. Mii de pești mor din cauza caniculei și fenomenelor meteo schimbătoare

Pompierii au fost solicitați printr-un apel la 112 să intervină pentru deblocarea unui barbat rănit de tractor, care s-a răsturnat, în apropierea localității Farasesti, într-o zonă greu accesibilă.

Pentru gestionarea situației de urgență, au fost alocate urmatoarele forțe și mijloace: o autospecială de primă intervenție, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și 8 pompieri din cadrul Stației de Pompieri Făget, dar și un echipaj medical SAJ cu medic. De asemenea, având în vedere informațiile preliminare obținute de la apelant, s-a dispus și alertarea elicopterului SMURD.

Ajunși la fața locului, pompierii au constatat următoarele: un tractor, în care se aflau 3 persoane, s-a răsturnat și a surprins sub acestaun bărbat, iar celelalte 2 persoane, două fete de minore de 11 și 13 ani, au fost aruncate de impact pe câmp.

După extragerea victimei, au fost efectuate manevrele de resuscitare. Din păcate însă, victima, un bărbat în vârstă de 47 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarată decedată de către medicul SAJ.

Minora de 11 ani, cu traumatisme la membrele inferioare, a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la spitalul de copii “Louis Turcanu” din Timisoara. Cealaltă minoră, de 13 ani, a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la spital pentru investigații medicale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *