ACCIDENT extrem de grav pe autostradă: „Este prăpăd acolo. Am văzut un Passat negru și o femeie întinsă pe jos…”

accident autostrada 5

Foto: arq.ro

La câteva minute după ce un autocamion plin cu cereale a intrat pe contrasens pe autostrada Arad – Pecica, răsturnându-se în afara carosabilului, un alt accident extrem de grav a avut loc în același loc.

La fața locului s-a deplasat un vehicul dotat cu platformă și macara pentru a ridica autocamionul răsturnat. Era staționat pe partea dreaptă a autostrăzii și semnalizat corespunzător. Tot acolo se aflau și doi muncitori de la autostradă, iar unul dintre ei a fost lovit din plin de un autovehicul care circula pe sensul de mers Arad – Pecica.

După ce a lovit muncitorul, șoferul autovehiculului a oprit mașina pe autostradă, iar o altă mașină l-a lovit pe acesta din spate.

„Este prăpăd acolo. Am văzut un Passat negru și o femeie întinsă pe jos. Am înțeles că omul care a fost lovit prima dată este în stare foarte gravă. L-a luat din plin”, spune un martor la accident.

La Spitalul Județean Arad au ajuns trei victime, iar a patra victimă a fost transportată la Timișoara cu elicopterul SMURD. Victimele aparținând unei mașini care se întorcea din Anglia, șoferul de 22 de ani din județul Giurgiu și pasagera de 26 de ani, sunt ușor răniți. Cea de a treia victimă, în vârstă de 33 de ani, a suferit politraumatisme, însă starea ei este stabilă, urmând să fie supusă altor investigații. Ambele mașini aveau volanul pe dreapta!

Traficul pe autostrada Arad – Pecica este închis la momentul difuzării ştirii. Circulația a fost deviată pe DN 7.

Sursa: specialarad.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns