Accident de muncă teribil pentru o româncă de 27 de ani, în Italia. Tânăra este în pericol să-şi piardă braţul

sicilia 1

O româncă este în pericol  să-și piardă  brațul, în urma unui accident de muncă petrecut într-un magazin de preparare a pastelor proaspete, în Sicilia.

Întâmplarea a avut loc în ziua de 25 iunie, în jurul orei 13:00, în magazinul „A Busiata”, via Farini, numărul 10, din San Vito Lo Capo, provincia Trapani din sudul Italiei a relatat agenția de presă ANSA.

Tânăra, în vârstă de 27 de ani, a rămas cu brațul blocat într-o mașină de fabricat aluat, în timp ce încerca să-l curețe. Dispozitivul a început să funcționeze în mod neprevăzut, femeia prinzându-și brațul între paletele rotative ale mașinii.

A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a o elibera, iar tânăra a fost transportată de urgență cu elicopterul la Departamentul de Chirurgie Plastică a Spitalului Civic din Palermo.

text şi foto: radioresita.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Accident de muncă teribil pentru o româncă de 27 de ani, în Italia. Tânăra este în pericol să-şi piardă braţul

  1. Saraca fata, daca nu are acte in regula, deci contract de munca etc… s-ar putea sa nu primeasca nici o despagubire. Italienii nu prea le au cu protectia muncii… si nici cu legalitatea.

Lasă un răspuns