Accident cu victime încarcerate, după ce un șofer a intrat pe contrasens

Salvatorii  s-au deplasat de urgență cu un echipaj de Descarcerare, două ambulanțe din cadrul SAJ, un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă și o autospecială cu apă și spumă la un accident rutier petrecut la ieșirea din Dumitra înspre Bistrița.

CITEȘTE ȘI: Accident mortal în vestul țării, între un microbuz și două autoturisme

Se pare că o un autoturism ar fi făcut o depășire neregulamentară pentru a evita impactul cu o coloană de mașini oprită pentru a da prioritate primului autovehicul să efectueze un viraj la dreapta. Din cauza vitezei, șoferul a ales să intre pe contrasens, moment în care a lovit din plin o mașină condusă de o femeie, scrie bistrițeanul.ro

Conform ISU BN, la locul solicitării echipajele de intervenție au găsit cinci victime, dintre care două încarcerate (pasagerii din partea din față a unuia dintre autoturismele implicate în accident). Pompierii militari au îndepărtat elementele de caroserie (plafon și stâlpi) pentru a putea asigura accesul echipajelor medicale către victime, apoi le-au extras și le-au predat echipajelor medicale. Toate cele cinci victime ale accidentului au fost conștiente și cooperante pe întreaga durată a intervenției. După ce au fost stabilizate, victimele – 2 femei și trei bărbați, – cu vârste cuprinse între 18 și 57 de ani -prezentau leziuni și traumatisme și au fost transportate la UPU SMURD Bistrița.

Citește mai multe AICI


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.