Accident cu şase victime în Banat! O mașină a intrat într-un microbuz!

Stare de alertă la Caransebeș! Un apel care anunța un accident rutier în care a fost implicat un microbuz a mobilizat autoritățile în această după-amiază.

Şase oameni la spital și panică de proporții. Acestea sunt urmările unui accident produs în urmă cu aproximativ 2 ore pe Calea Severinului din Caransebeș. Un autoturism a pătruns pe contrasens și a lovit un microbuz în care se aflau 10 persoane.

CITEŞTE ŞI: Diaspora, OBLIGATĂ să justifice sumele peste 1.000 euro trimise în ţară. Anunţul ministrului de Finanţe

„O conducătoare auto, care conducea un autoturism din direcția Băile Herculane către centru, a pătruns pe contrasens și a lovit în aripa stângă față un microbuz de 17 locuri în care se aflau 10 persoane. În total, 6 persoane au fost transportate la spitalul din Caransebeș. Diagnosticul, în acest moment, este de răniți ușor. Este posibil ca una dintre ele să fi suferit răni grave”, a declarat, pentru Express de Banat, Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al Poliției cărășene.

CITEŞTE ŞI: Smiley i-a încântat pe timişoreni. Foto/Video

Cauzele pătrunderii mașinii pe contrasens nu au fost încă stabilite. Martorii spun însă că șoferiței i s-ar fi făcut rău la volan. Printre cele 6 victime ajunse la spital se numără și conducătoarea auto, dar și doi minori de 14 și 15 ani care se aflau în microbuz, conform expressdebanat.ro.

0 Comments

No Comment.