Abonamentele TimPark vor fi disponibile din 21 martie

Abonamentele TimPark vor fi disponibile din 21 martie

Plata pentru parcarea pe domeniul public în Timișoara este suspendată – cu excepția zonei ultracentrale – până la intrarea în vigoare a noului regulament TimPark, din data de 31 martie.

Tarifele aplicabile pentru Zona 0 sunt aceleași ca până în acest moment, adică 3 lei/oră, tarif cu Apel Bip și Card Bancar, respectiv
0,75 euro/oră, tarif SMS. Acestea sunt valabile de luni până vineri, în intervalul orar 8-17. În weekend și de sărbătorile legale, parcarea este gratuită inclusiv în așa-numită zonă zero (sau verde) a Timișoarei.

”Abonamentele vor fi disponibile din data de 21 martie 2022 și vor putea fi achiziționate la sediul TimPark sau online. Dorim să precizăm că pentru achiziționarea de abonamente rezidențiale, va fi necesară deplasarea la sediul TimPark pentru verificarea documentelor aferente”, transmite Primăria Timișoara.

CITEȘTE ȘI: Zelenski a semnat cererea de aderare la UE, chiar în timpul negocierilor de pace

Adresa TimPark este pe Splaiul Nicolae Titulescu nr. 10, programul cu publicul fiind luni – vineri, între orele 8 și 20, relații putând fi solicitate telefonic, la nr. 0256-493.393 sau prin e-mail [email protected].


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Abonamentele TimPark vor fi disponibile din 21 martie

  1. Din start, toți suntem considerați niște nemernici, hoți etc. etc. și de aceea trebuie să mergem la ghișeu să dovedim că suntem noi, că e mașina noastră și că are ITP-ul la zi. Și dacă acest ITP expiră la una, două sau trei zile după ce fac abonamentul? Mulțumim consilierilor USR, PSD, PNL, UDMR etc.! Se vede că toți, în frunte cu aventurierul, au case și curți. Habar n-au ce-au votat. Că de citit regulamentul nu l-au citit nici măcar șefii de la Timpark. Altfel nu le-ar fi scăpat niște inadvertențe de fond. Cine va plăti procesele pierdute cu cetățenii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *