A vrut să o facă mai frumoasă, dar i-a dat foc. Pățania unui gospodar din vestul țării

A vrut să o facă mai frumoasă, dar i-a dat foc. Pățania unui gospodar din vestul țării

Un incendiu care a izbucnit dintr-o cauză mai puțin obișnuită a fost domolit cu greu de pompierii din județul Hunedoara. Aceștia au fost anunțați că arde o gospodărie, într-o locație situată pe drumul spre stațiunea Straja.

Ajunși la fața locului au constatat că este vorba, de fapt, despre o magazine, dar au aflat și povestea din spatele declanșării flăcărilor. Astfel, în locul respectiv urmează să fie construită o cabană, iar magazia care a ars era folosită pentru depozitarea materialelor de construcție.

Pentru că a vrut ca locul să arate cât mai frumos, proprietarul a încercat să prelucreze porțile proprietății și magazia folosind flacăra deschisă, care să ardă lemnul într-un mod artistic. Mai precis, a folosit un pârlitor, alimentat de la o butelie, pentru a arde lemnul. După care a urcat în Straja.

CITEŞTE ŞI: Accident mortal pe DN 6, în vestul ţării. Imagini teribile

Operațiunea de ”înfrumusețare”, coroborată cu temperatura ridicată de afară au făcut ca lemnul să se aprindă, iar magazia a luat foc și a ars cu tot ce se afla în ea. La sosirea echipajelor de pompieri, arderea era generalizată. Pompierii au scos din flăcări și butelia folosită de bărbat pentru a da un alt aspect lemnului.

Pe construcția ridicată nu există asigurare. Din fericire, în urma incendiului, nu au rezultat victime.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *