A vrut să o facă mai frumoasă, dar i-a dat foc. Pățania unui gospodar din vestul țării

A vrut să o facă mai frumoasă, dar i-a dat foc. Pățania unui gospodar din vestul țării

Un incendiu care a izbucnit dintr-o cauză mai puțin obișnuită a fost domolit cu greu de pompierii din județul Hunedoara. Aceștia au fost anunțați că arde o gospodărie, într-o locație situată pe drumul spre stațiunea Straja.

Ajunși la fața locului au constatat că este vorba, de fapt, despre o magazine, dar au aflat și povestea din spatele declanșării flăcărilor. Astfel, în locul respectiv urmează să fie construită o cabană, iar magazia care a ars era folosită pentru depozitarea materialelor de construcție.

Pentru că a vrut ca locul să arate cât mai frumos, proprietarul a încercat să prelucreze porțile proprietății și magazia folosind flacăra deschisă, care să ardă lemnul într-un mod artistic. Mai precis, a folosit un pârlitor, alimentat de la o butelie, pentru a arde lemnul. După care a urcat în Straja.

CITEŞTE ŞI: Accident mortal pe DN 6, în vestul ţării. Imagini teribile

Operațiunea de ”înfrumusețare”, coroborată cu temperatura ridicată de afară au făcut ca lemnul să se aprindă, iar magazia a luat foc și a ars cu tot ce se afla în ea. La sosirea echipajelor de pompieri, arderea era generalizată. Pompierii au scos din flăcări și butelia folosită de bărbat pentru a da un alt aspect lemnului.

Pe construcția ridicată nu există asigurare. Din fericire, în urma incendiului, nu au rezultat victime.

0 Comments

No Comment.