A venit timpul să scăpăm de garajele din Timişoara?

garaje

Subiectul încă sensibil al garajelor pe care timișorenii și le-au construit între blocuri după 1990, pe atunci ca un semn de civilizație și bunăstare, a fost, din nou, abordat de primarul Nicolae Robu.

În opinia sa, pentru ca Timișoara să arate civilizat, „a venit timpul să scăpăm de garaje”, acestea împiedicând amenajările pe care municipalitatea le-ar putea face în cartierele de blocuri.

Cazurile concrete se referă la străzile Podeanu, Mareșal Constantin Prezan, Orion sau Uranus.

Din cele constatate de primar, „majoritatea cetățenilor care au garaje sunt înțelegători și acceptă că e nevoie de o schimbare în oraș”.

Edilul a explicat, încă o dată, că locuitorii care vor rămâne fără garaje vor avea parte de locuri de parcare amenajate.

În privința despăgubirilor care ar putea fi acordate și a căror valoare ajunge la circa 2.000 de euro pe garaj, nu toate persoanele vor beneficia de acestea, ci doar cele care au avut contracte prin care se prevedea așa ceva. Dacă tot a venit vorba despre garaje și spații de parcare, se pare că primăria a renunțat la ideea de a construi o parcare supraetajată în zona străzii Brătianu, acolo unde se află câteva baterii de garaje pe care proprietarii nu au fost de acord să le demoleze.

„Cu garajele de pe Brătianu nu am ințiat, deocamdată, nimic, pentru că am avut alte priorități. Oricum, în zonă de va construi o parcare subterană cu 700 de locuri, la Modex, odată cu închiderea Inleului I de circulație”, a spus primarul.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “A venit timpul să scăpăm de garajele din Timişoara?

  1. Vad ca stie mai mult sa darame decat sa construiasca primarul USL Robu. Se pare ca a terminat cu modernizarea Timisoarei si acum se ia de garajele oamenilor. Si conform zicalei romanesti ca tziganul cand ajunge sef o f…e mai intai pe masa , EL , farbuitu’ darama garajele vecinilor din cartierul lui (Soarelui). Si se pare ca mai vrea un mandat…………… pana-i p..a .

Lasă un răspuns