A scăzut numărul de îmbolnăviri în rândul elevilor timișeni

Criteriile pentru bursele elevilor au fost aprobate prin ordin de ministru / Elevii de clasa a V-a nu mai primesc burse de merit, iar pentru bursele de studiu și cele de ajutor social cererile se mai pot depune până la finalul lunii septembrie

A scăzut numărul de îmbolnăviri în rândul elevilor timișeni. Creșterea temperaturilor de afară a permis tuturor unităților de învățământ din Timișoara să revină la activitățile didactice desfășurate față în față.

În acest moment, în Timișoara, nu mai sunt unități de învățământ închise din cauza frigului, cu excepția Școlii Gimnaziale și Grădiniței ”Rudolf Walter”, în cadrul cărora activitățile didactice se desfășoară în sistem online de mai multe luni, din cauza dificultăților financiare privind plata utilităților.

Pe de altă parte, în continuare sunt încă formațiuni de studiu care învață în sistem online, fie din cauza unor lucrări la infrastructura unităților de învățământ (cum este cazul Colegiului Tehnic ”I. C. Brătianu” și Colegiului Tehnic ”Emanuil Ungureanu”), fie din cauza numărului de îmbolnăviri în rândul elevilor și al cadrelor didactice.

CITEȘTE ȘI: ”Tăiați microfoanele, c-au venit facturile!” De ce vrea viceprimarul Ruben Lațcău să fie președinte de ședințe

În această situație se află 85 clase/grupe (față de 214 săptămâna trecută), cuprinzând un total de 2.927 de elevi și preșcolari, cei mai mulți fiind în Timișoara.

Totuși, de remarcat este faptul că a scăzut numărul de infectări cu COVID-19 în rândul elevilor: 115 elevi, față de 255 în săptămâna precedentă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *