A plecat spre şcoală şi nu s-a mai întors acasă. Dacă o vedeţi, sunaţi urgent la 112!

A plecat spre şcoală şi nu s-a mai întors acasă. Dacă o vedeţi, sunaţi urgent la 112!

A plecat spre şcoală şi nu s-a mai întors acasă. Dacă o vedeţi, sunaţi urgent la 112!

IPJ Hunedoara a atransmis că, marţi 3 octombrie 2023, în jurul orei 12, un bărbat din comuna Crișcior a sesizat polițiștii Secției de Poliție Rurală Crișcior despre faptul că, în data de 02 octombrie 2023, în jurul orei 07:30, fiica sa, TOLDEA CRISTINA-FLORINA (foto), în vârstă de 16 ani, a plecat de acasă la scoală și nu a mai revenit.

Minora prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,62 m, ten măsliniu, circa 35 kg., părul șaten, lung sub nivelul umerilor, ochii căprui, iar în momentul plecării voluntare era îmbrăcată cu panaloni de culoare verde, un hanorac maro, purta încățăminte sport, de culoare neagră și avea asupra sa un ghiozdan negru.

„Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării persoanei, care a fost dată în urmărire națională. Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile găsirii minorei să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112”, a precizat Poliţia Hunedoara.

CITEŞTE ŞI: A plecat spre şcoală şi nu s-a mai întors acasă. Dacă o vedeţi, sunaţi urgent la 112!

Foto: IPJ Hunedoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *