A murit un cunoscut jurnalist timișean

stanoiev nicolae

Vestea neaşteptată a prematurei dispariţii a fostului coleg de la ”Redeşteptarea”, Nicolae Stanoiev, ne-a întristat pe toţi.

În redacţie a fost, ani de zile, omul care le făcea pe toate. Atent, săritor, cu un simţ aparte al umorului, a fost responsabil cu relatarea activităţii instituţiilor fundamentale, pe care a luat-o foarte în serios.

Era campionul articolelor publicate şi rar îi scăpa vreun eveniment. Mereu în mişcare, spunea că presa nu se face din birou, ci pe teren.

A fost un om mereu ocupat, dar care găsea mereu timp pentru dialog cu semenii. Personalitate multilaterală, era şi jurist, şi jurnalist, şi educator, mereu preocupat de lucrurile noi.

Ca dascăl şi psihopedagog la fosta Şcoală Specială cu Cămin Spital din Lugoj şi mai apoi la Liceul Tehnologic ”Aurel Vlaicu” din Lugoj, a dovedit empatie faţă de elevi, tact şi simţ pedagogic.

Şi-a luat în serios şi activitatea de consilier juridic, dar cel mai mult l-a pasionat presa, care era a doua natură a lui.

Pe pagina de facebook a lui Nicolae Stanoiev – acum împânzită de condoleanţe – la loc de cinste, printre fotografiile evidenţiate, se află poza de grup făcută în anii ’90 alături de colegii de la ”Redeşteptarea”.

O viaţă care a ”ars” foarte repede, o existenţă de 63 de ani, dedicată semenilor, scrie redesteptarea.ro.

Rămas bun, Nicule, îţi vom păstra o vie amintire!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *