A murit într-un mod cumplit. Femeie lovită de tren în vestul țării

O femeie în vârstă de circa 44 de ani a murit, luni seara, după ce a fost lovită de tren, pe magistrala de cale ferată Arad-București, în județul Arad, primele informații arătând că ar fi vorba despre o sinucidere.

CITEȘTE ȘI: Numărătoare inversă pe Autostrada Lugoj – Deva

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „femeia a fost lovită de tren, cu 500 metri înainte de intrare în Gara Ilteu, dinspre Deva”.

„Nu sunt persoane rănite în trenul de călătorim ca urmare a frânării garniturii”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, a declarat că „din primele verificări a reieșit că persoana decedată, accidentată de tren, este o femeie de aproximativ 44 de ani. Nu există suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei fapte penale. Cadavrul a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală în vederea autopsiei”.

Anchetatorii iau în calcul sinucidere, în condițiile în care femeia ar fi fost văzută în timp ce se așeaza pe calea ferată.

Traficul feroviar pe magistrala Arad-București a fost blocat câteva zeci de minute.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

sursa: realitateadearad.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns