A murit fratele lui Mirel Rădoi. Tânărul s-a aruncat de la etajul 4, în urmă cu câteva săptămâni. Era internat la Timișoara

Nicuşor Mihai Rădoi, fratele lui Mirel Rădoi, a murit. Tânărul de 35 de ani era internat la Timişoara, după ce, în urmă cu câteva săptămâni, s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din Drobeta-Turnu Severin.

În 11 februarie, Mihai Nicuşor Rădoi, fratele lui Mirel Rădoi, s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din Drobeta-Turnu Severin.

CITEȘTE ȘI: El are 74 de ani, ea 21 şi vor să facă amor la televizor, ca să demonstreze oamenilor că iubirea lor e sinceră

În vârstă de 35 de ani, Mihai Rădoi s-ar fi certat cu soţia, care-l tot ameninţa că divorţează.

Potrivit unor surse, cei doi ar fi discutat despre divorţ la telefon, iar la un moment dat, bărbatul s-a aruncat de la etajul patru al blocului în care locuieşte.

CITEȘTE ȘI: Guvernul a decis să acorde încă o zi liberă pentru bugetari

Un vecin a sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD. Fratele lui Mirel Rădoi a suferit mai multe fracturi de membre inferioare şi de bazin, fiind operat mai multe ore.

După ce l-au stabilizat, medicii severineni au decis să-l transfere la Timişoara, conform observator.tv.

”Era un eveniment inevitabil, era de așteptat, din cauza afecțuinilor cerebrale. A fost menținut în viață artificial. A avut foarte multe contuzii, iar una dintre acestea, localizată la nivelul trunchiului cerebral, s-a necrozat și a produs o hemoragie. Acest lucru este incompatibil cu supraviețuirea”, a declarat Ovidiu Bedreag, medic-șef al Clinicii ATI de la Spitalul Județean din Timișoara.

Mihai Nicușor Rădoi fusese internat la Casa Austria.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns