A început bacalaureatul olimpicilor

Printre cei 176 de absolvenți de liceu, olimpici, care susțin în aceste zile, la Ploiești, bacalareatul special, trei sunt din județul Timiș.

CITEȘTE ȘI: Cele mai puternice judeţe ca business au ieşit cel mai mult la vot. Puterea de business devine putere politică

Ieri, s-a desfășurat examenul la disciplina obligatorie – Istorie sau Matematică. Bac alaureatul olimpicilor se încheie pe 30 mai, cu examenul la Limba şi literatura maternă.

CITEȘTE ȘI: „Cadou” de la tribunal pentru primarul Robu: două hotărâri ale Consiliului Local Timișoara, anulate de instanța de fond!

Afişarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 31 mai (până la ora 12), depunerea eventualelor contestaţii fiind programată în cursul aceleiaşi zile. În intervalul 31 mai – 5 iunie vor fi soluţionate eventualele contestaţii şi vor fi afişate rezultatele finale.

Pentru susţinerea examenului de bacalaureat în această sesiune au fost eligibili 176 de elevi de clasa a XII-a, aflaţi în pregătire sau în etapele de selecţie pentru alcătuirea echipelor care vor reprezenta România atât la olimpiadele internaţionale pe discipline, cât şi la diverse competiţii sportive europene sau mondiale.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns