A fost prins hoțul de la Baroul Timiș. Cine este, cați bani a furat și cât a cheltuit din ei. VIDEO

A fost prins hoțul de la Baroul Timiș. Cine este, cați bani a furat și cât a cheltuit din ei

A fost prins hoțul de la Baroul Timiș. Cine este, cați bani a furat și cât a cheltuit din ei.

Polițiștii Municipiului Timișoara au reținut un bărbat, de 35 de ani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat în municipiul Timișoara. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

La data de 20 ianuarie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii municipiului Timișoara, au identificat un bărbat, de 35 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat de la Baroul Timiș.

CITEȘTE ȘI: Facturi uriașe la gaz și curent. Mai multe unități de învățământ din Timiș, afectate. 103.000 lei, factura la o școală gimnazială!

În fapt, în data de 20 ianuarie a.c., bărbatul, ar fi sustras 20.500 de lei din sediul unei instituții, situate pe strada Lucian Blaga din municipiul Timișoara.

Prejudiciul  creat la Baroul Timiș a fost recuperat parțial, respectiv aproximativ 14.000 de lei.

Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, ulterior magistrații dispunând măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Acesta a fost introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia și recuperării prejudiciului în totalitate.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “A fost prins hoțul de la Baroul Timiș. Cine este, cați bani a furat și cât a cheltuit din ei. VIDEO

  1. pai toate ziarele titrau ca s-au furat 50.000 lei…acu’ ziceti ca numa’ 20.500, diferenta in ce buzunare a intrat, zic doar, nu dau cu bata!?

    1. „cineva” a incercat sa faca niscai bani nemunciti… da’ hotzu’ principal i-a cam  stricat socotelile. sunt curios care o sa fie concluzia anchetatorului…
       

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *