A fost instalat noul director al Poliției Locale Timișoara. Fritz: „Readucem legea și ordinea pe străzi”

A fost instalat noul director al Poliției Locale Timișoara. Fritz: „Readucem legea și ordinea pe străzi”

Hajdu Attila este în mod oficial noul director al Poliției Locale Timișoara, după ce anterior câștigase concursul pentru ocuparea acestui post. Primarul Dominic Fritz a făcut anunțul oficializării numirii noului șef, precum și așteptările care le are de la el:

”I-am cerut lui Hajdu Attila să transforme Poliția Locală într-o structură de ordine publică demnă de secolul XXI, mai prezentă în parcuri și în cartiere și mai apropiată de comunitate. O structură care să impună respect față de lege și care să trateze toți timișorenii egal.

Hajdu Attila, fostul comandant al structurii de acțiuni speciale și antiteroriste din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș, este, de azi, noul director al Direcției Poliției Locale Timișoara.

El a obținut această funcție în urma primului concurs de director organizat de la înființarea acestei direcții și până în prezent. Timp de 8 ani Poliția Locală a fost condusă prin interimate prelungite la nesfârșit, de fapt o formă mascată de obținere a obedienței față de cei care au condus Timișoara în trecut.

CITEȘTE ȘI: Protecţia Consumatorilor declară război benzinăriilor Lukoil și Gazprom, precum și lanţului de magazine Berezka

Misiunea lui Hajdu Attila nu este una ușoară. Instituția a început un proces de reformă încă de anul trecut, după ce am luat decizia ca fostului director interimar, care împlinise vârsta de pensionare, să nu îi mai fie prelungit mandatul. Astfel, Poliția Locală, sub o conducere nouă a înregistrat rezultate mai bune, dar este loc de îmbunătățire.

Readucem legea și ordinea pe străzile Timișoarei”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *