A fost inaugurat un drum nou, în județul Timiș

clici 1

Drumul Valea Lungă Română – Cliciova, un drum județean care facilitează accesul spre Lugoj pentru mii de timișeni, a fost inaugurat  de președintele Consiliului Județean Timiș. Drumul, care are aproape cinci kilometri, a fost finalizat cu o lună mai devreme de termen.

CITEȘTE ȘI: Au înnebunit salcâmii! Robu, părăsit de cel mai abil apropiat al său

Acesta leagă localitățile Valea Lungă, Bethausen și Balinț de Lugoj și scurtează cu aproximativ 20 de kilometri distanța până la municipiu. Lucrările au fost așteptate de mii de locuitori din localitățile Nevrincea, Cliciova, Susani, Sudriaș, Cutina, Bethausen, Leucușești, Dobrești, Cladova, Ohaba Lungă, Ohaba Română, care au acum o cale de legătură mai scurtă spre Lugoj.

În 2016, CJT a modernizat porțiunea de drum de la centura Lugojului prin Hezeriș, dar asfaltul s-a oprit la intrarea în satul Valea Lungă. Acum, însă, problema a fost rezolvată, iar drumul județean, care nu a avut până acum asfalt, a costat 4,7 milioane de lei și a fost finanțat din Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) și fonduri din bugetul Consiliului Județean Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns