A fost găsit bărbatul care a pierdut 30.000 de euro într-un supermarket din Timișoara. Cum a dovedit că banii îi aparțin

barbat 4

Luna trecută, un bărbat care își făcea cumpărăturile într-un supermarket din Timișoara a găsit, agățat de un cărucior, un plic în care se aflau 30.000 de euro. A chemat o angajată a magazinului și au predat banii poliției.

Persoana care a pierdut banii, un om de afaceri din Timișoara, s-a prezentat la poliție pentru a-și recupera banii, dovedind, cu acte bancare, că aceștia îi aparțin.

Nu a intrat, deocamdată, în posesia lor, deoarece cei 30.000 de euro au fost predați, deja, la ANAF, iar pentru înapoierea lor trebuie urmată o procedură de recuperare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “A fost găsit bărbatul care a pierdut 30.000 de euro într-un supermarket din Timișoara. Cum a dovedit că banii îi aparțin

  1. Totuși cum îl cheamă pe norocosul domn și poate ar trebui verificat la bancă dacă suma respectivă este ridicată înainte sau după ce s-au pierdut cei 30000 de euro. Politia ar putea verifica mai amănunțit.Nici bancă nu-ți eliberează o sumă așa de mare fără o programare prealabilă.

Lasă un răspuns