A fost finalizată montarea sistemului modular medical de izolare și tratament de la stadionul CFR din Timişoara

spital stadionul cfr

A fost finalizată montarea Sistemului modular medical de izolare și tratament (SMMIT) care funcționează ca secție de Boli Infecțioase  a Spitalului Clinic Militar de Urgență ”Dr.Victor Popescu” Timișoara.

Până la aceasta dată au fost instalate corturile în zona de izolare și carantinare cu o capacitate de 120  de locuri şi zona medicală principală cu o capacitate de 52 de paturi unde vor fi tratate cazuri ușoare și medii de COVID-19 și 4 paturi ATI.

Totodată s-a finalizat şi racordarea sistemului modular medical la utilități (apa, canalizare, curent electric, telefonie fixă, cablu TV).

În zona de izolare și carantinare au fost instalate paturile iar azi au fost livrate televizoare și frigidere pentru toate corturile.

În cursul zilei de astăzi, căile de rulare pentru personal și ambulanță vor fi asfaltate şi au fost livrate containerele de birouri, farmacie și pentru personalul administrativ.

Zona principală medicală a sistemului modular urmează a fi  operaționalizată din punct de vedere medical prin aducerea aparaturii necesare pentru investigarea și tratarea pacienților, stabilirea circuitelor funcționale în vederea întocmirii documentației necesare pentru avizarea/acreditarea SMMIT, potrivit unui comunicat remis de Spitalul Militar Timişoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns