A fost câștigat marele premiu la Joker, în valoare de peste 3,23 milioane lei. Loteria Română: „Iepurașul norocos nu s-a lăsat așteptat”

Două bilete jucate în Timișoara, câștigătoare la Loto 6/49

A fost câștigat marele premiu la Joker, în valoare de peste 3,23 milioane lei. Loteria Română: „Iepurașul norocos nu s-a lăsat așteptat”

Loteria Română a anunțat că la tragerea suplimentară Joker de sâmbătă, 23 aprilie, a fost câștigat premiul de categoria I, în valoare de peste 3,23 milioane lei. Biletul norocos a fost jucat la o agenție din Sighetu Marmației, județul Maramureș.

„Iepurașul norocos nu s-a lăsat așteptat!”, spune Loteria Română

„Iepurașul norocos nu s-a lăsat așteptat! S-a câștigat marele premiu la Joker în valoare de peste 3,23 milioane lei.

Biletul norocos a fost jucat la agenția 24-019 din Sighetu Marmației, județul Maramureș și a fost completat cu o varianta simplă la Joker și o variantă la Noroc Plus, prețul acestuia fiind de 10,50 lei.

Acesta este cel de-al doilea câștig de categoria I obținut la Joker în acest an. Ultima dată, premiul de categoria I la Joker s-a câștigat în data de 06.03.2022 și a fost în valoare de 33.201.347,96 lei (peste 6,70 milioane de euro), cel mai mare premiu din istoria acestui joc”, a scris Loteria Română, sâmbătă, pe Facebook, conform b1.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *