O femeie de 32 de ani a făcut o avere din vânzarea obiectelor găsite în gunoi. A renunțat la job pentru a căuta zilnic în deșeuri (video)

avere

O femeie de 32 de ani a făcut o avere din vânzarea obiectelor găsite în gunoi. A renunțat la job pentru a căuta zilnic în deșeuri

O femeie de 32 de ani din Texas, mamă a patru copii, a renunțat la jobul său de fiecare zi pentru a căuta în gunoaie.

Deși unora le-ar fi rușine să facă asta, Tiffany Butler a câștigat, în doi ani, mai bine de 80.000 de dolari din vânzarea obiectelor pe care le-a găsit în tomberoanele din apropierea marilor magazine.

@dumpsterdivingmama

I LOVE THIS !!! MIGHT REPAINT IT TO MATCH WITH OUR HOUSE THOUGH 😁 #IFYOUAINTFIRSTYOURELAST #DUMPSTERDIVINGMAMA #TRASHPANDA #SAVED #WASTED #GRATEFUL #THANKFUL #YOUTHOUGHT

♬ original sound – 𝚃𝚒𝚏𝚏𝚊𝚗𝚢 𝚂𝚑𝚎’𝚛𝚎𝚎


Tânăra petrece până la șase ore în fiecare zi căutând „comori” printre mormanele de deșeuri. Printre obiectele de valoare pe care le-a găsit se numără un șifonier retro de 3.000 de dolari, un aspirator, aparate de cafea sau bijuterii.

Tiffany spune că nu și-a mai cumpărat produse de machiaj sau de igienă de doi ani.

În august 2021, femeia din SUA și-a dat demisia de la job pentru a avea timp berechet să caute prin gunoaie. Aceasta reușește să strângă aproximativ 1.000 de dolari pe săptămâna din vânzarea lucrurilor.

Tiffany Butler a a reușit să-și mobileze și casa cu obiectele găsite. Nici bijuteriile și chiar mâncarea de câini nu lipsesc de pe lista lucrurilor pe care le-a găsit și le-a vândut mai departe.

CITEȘTE ȘI: Celulele pielii unei femei de 53 de ani au fost întinerite în laborator cu 30 de ani. Beneficiile potențiale ale realizării epocale anunțate de Cambridge

„Probabil că am găsit toate obiectele de bucătărie la care vă puteți gândi, dar preferatul meu este un aparat de gătit sub presiune, care costă în jur de 200 de dolari.

Am găsit blendere, aparate de cafea, cuptoare, oale, veselă și cuțite. Înainte să înceapă să le distrugă, găseam cutii imense cu produse de machiaj, uneori chiar nedesfăcute: tuburi de mascara de 26 de dolari, seturi de rujuri de la firma lui Kylie Jenner, palete de farduri.

Cea mai mare parte a mobilei mele vine de la gunoi, precum o canapea de 300 de dolari sau un dulap de 200”, a povestit Tiffany, conform Daily Mail.

Din colecție nu-i lipsesc nici costumele de Halloween, decorațiunile de Crăciun, cărțile, lumânările parfumate sau felicitările.

După ce propriul garaj a devenit neîncăpător, femeia și-a închiriat un spațiu de depozitare și și-a făcut un site prin intermediul căruia vinde lucrurile pe care le găsește, scrie peroz.ro.

În posesia ei ajung și colete care sunt trimise la poștă și nu sunt revendicate de nimeni. Chiar și familia a însoțit-o uneori în „expedițiile” ei prin tomberoane.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *