”A doua opinie” în suspiciunea de cancer vine din Austria

cancer

Unul dintre cei mai mari operatori de spitale private din Austria a primit în unitățile sale medicale aproximativ 1.300 de pacienți români anul acesta, majoritatea pentru tratamente și investigații oncologice. Cifra reprezintă o creștere cu 45 la sută a numărului de pacienți români, comparativ cu anul trecut.

Austria se clasează printre țările cu cele mai bune șanse de recuperare în urma cancerului. La Universitatea de Medicină din Viena se desfășoară cercetări științifice semnificative și noi metode de tratament sunt introduse rapid în practica clinică.

Cooperarea interdisciplinară este bine organizată, iar acest lucru este crucial pentru succesul tratamentului. Metodele moderne de chirurgie minim invazivă și noile terapii sunt aplicate pe scară largă.

În plus, personalul vorbitor de limba română, care asigură managementul pacienților, le oferă acestora tot sprijinul de care au nevoie”, explică prof. univ. dr. Johannes Drach, Director Medical al Spitalului Privat Confraternität din Viena.

Una dintre cele mai solicitate servicii medicale ale pacienților români este așa-numita „a doua opinie”. Aceasta nu necesită prezența fizică la spital a pacientului și poate fi efectuată de la distanță, atât timp cât documentația pacientului este furnizată în limba engleză sau germană.

Dintre cele mai frecvent întâlnite tipuri de afecțiuni oncologice, pacienții românii se tratează la spitalele din Austria pentru următoarele tipuri de cancer, în ordinea frecvenței: cancer pulmonar, cancer de sân și cancer de colon, limfoame și oncologie ginecologică. Mai mult, pe lângă această disciplină medicală, sunt foarte căutate, de către pacienții români, următoarele specializări: chirurgie, ginecologie, ortopedie, urologie, diagnosticare generală și cardiologie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns