A dat lovitura! Funcție cu grade multe pentru Ionuț Nasleu

A dat lovitura! Funcție cu grade multe pentru Ionuț Nasleu

Ionuț Nasleu a dat lovitura chiar pe sfârșitul anului trecut. Într-o perioadă în care mulți se întrebau în legătură cu viitorul profesional al directorului SC Piețe SA Timișoara, Nasleu și-a pus în valoare  încă o dată potențialul și a prins o funcție cu multe grade (peste 40), conectată, posibil, și la trecutul său în serviciile secrete.

Astfel, directorul de la ”Piețe” nu mai trebuie să-și facă griji dacă ar putea fi îndepărtat din această poziție de noul primar al Timișoarei, Dominic Fritz, întrucât a reușit să pună bazele unei afaceri de succes: Căzănăria Obrejana.

După cum reiese din postările repetate ale lui Nasleu, se pare că avem de-a face cu un brand în plină ascensiune, cunoscut fiind potențialul bahic al acestei zone a Banatului montan.

CITEȘTE ȘI: Inconștiență la volan, în județul Timiș: cu 135 de km/h în localitate, numere false și șofer băut

Lăsând gluma la o parte, Ionuț Nasleu rămâne, fără îndoială, personajul politic cel mai demn al anului încheiat, poziția sa verticală, fără plecăciuni ridicole, putând fi dată ca exemplu multor ”ghiocei” care și-au descoperit alte valențe după alegerile din 27 septembrie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “A dat lovitura! Funcție cu grade multe pentru Ionuț Nasleu

  1. Hotii si vardistii. Castiga hotii. Ei fac ce vor – aia răi – doar e tara numanui… Asa va fi tot timpul. Răul Cucereste Romania – R.C.R.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *