A apărut prima ediție a ghidului gastronomic „Cu gust”

Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în județul Timiș, împreună cu o firmă privată, a lansat, ieri, ghidul gastronomic „Cu Gust, Ediția România”. Ghidul – primul de acest gen din România – urmărește să ofere vizibilitate și valoare bucătăriei bănățene și locurilor care o promovează.

CITEŞTE ŞI: Statul, pregătit să intre cu bocancii în asociaţiile de proprietari

Ghidul cuprinde în paginile sale peste 50 de restaurante, aducând în prim-plan trăsătura distinctivă a fiecăruia și oferind turiștilor motive de a le descoperi.

„Cu gust” a fost tipărit în 500 de exemplare și a fost distribuit gratuit în infocentrele turistice din Timișoara (strada Alba Iulia și Bastion) și din județ, urmând să fie pus la dispoziție și în câteva mari hoteluri din oraș.

CITEŞTE ŞI: Un şofer de camion încărcat cu lemne goneşte cu viteză pe contrasens, pe autostrada A1

Restaurantele sunt descrise în limbile română, italiană și engleză, cei interesați putând afla informații despre poziționarea localurilor, numărul de locuri, ambianță, meniu.

Responsabilii ghidului au explicat că nu trebuie îndeplinite condiții speciale pentru cei care doresc să apară în ediția de anul viitor și că se gândesc să redea informațiile și în limba germană.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “A apărut prima ediție a ghidului gastronomic „Cu gust”

Lasă un răspuns