Înfrângere la limită pe „Ilie Oană”: Petrolul Ploieşti – ACS Poli Timişoara 1-0 (0-0)

Club sportiv nou în Timiș

ACS Poli Timişoara a fost aproape să smulgă un punct pe terenul unei echipe ce ţinteşte promovarea în Liga I. În această seară, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti, alb-violeţii lui Valeriu Răchită s-au înclinat cu scorul de 0-1 în faţa gazdei Petrolul, apărându-se bine şi fiind aproape să egaleze pe final de joc.

Unicul gol al întâlnirii ce a contat pentru runda cu numărul 36 a eşalonului secund a fost marcat de Arnăutu, în minutul 68, cu un şut din careu la colţul lung, în dreapta portarului Moldovan. Ultima pasă a oferit-o Moldoveanu, care avea să fie înlocuit ulterior cu fostul polist Ţigănaşu.

În minutul 89, căpitanul grupării bănăţene, italianul Paramatti, putea împinge mingea în plasă din centrarea lui Chemin, trimiţând-o însă în braţele lui Lungu. Anterior, el a fost îmbrâncit de Ţigănaşu, care a scăpat de primirea unui cartonaş galben.

Petrolul, echipă aflată în urmărirea poziţiei a treia în clasament, ce asigură participarea la barajul de promovare pe prima scenă a fotbalului românesc, pe care s-a instalat cel puţin până mâine, când va evolua Universitatea Cluj, nu a arătat determinarea cerută de suporterii ploieşteni, ci mai degrabă resemnare, reuşind cu greutate să obţină toate cele trei puncte puse în joc în faţa unei formaţii deja retrogradate.

Petrolul Ploieşti: Lungu – Borţa, Ghinga, Puşcaş, Ţicu – N. Popescu, Chindriş, Bucşa, Moldoveanu (Ţigănaşu ’83) – Rusu (Enache ’73), Arnăutu. Rezerve neutilizate: Bolboaşă, Stoica, Malakyan, Bratu, Olaru. Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

ACS Poli Timişoara: Moldovan – Ţîgîrlaş, Paramatti, Uyi, Olteanu – D. Codrea, Oprea (Daminescu ’88) – Sidorenco (Golda ’63), Chemin, Buzan (Stere ’78) – Bădăuţă. Rezerve neutilizate: Began, Ghidurea. Antrenor: Valeriu Răchită.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *