Gânduri curate într-un oraş murdar. Vezi care este poziția Retim

gunoaie in timisoara

De Crăciun, multe zone din Timişoara au rămas în mizerie.

Pe cât de curate ar fi trebuit să fie sufletele creştinilor în aceste zile sfinte, pe atât de murdare au fost o mulţime de străzi din oraş, ilustrând incapacitatea autorităţilor de a asigura condiţii decente în aceste clipe minunate.

Tomberoanele s-au umplut până au dat pe dinafară, în jur s-au creat munţi de gunoi, iar mirosurile pestilenţiale erau estompate doar de cele de sarmale şi cârnaţi prăjiţi.

Totuşi, pentru a ne asigura că cineva veghează în privinţa curăţeniei oraşului, Retim a remis un comunicat de presă, din care reise că această societate nu se face vinovată de debandada instalată în aceste zile şi că principala răspundere o poartă cei care nu au făcut deszăpeziri.

„În ultima săptămână, Retim a întâmpinat dificultăţi în colectarea deşeruilor din Timişoara şi din restul zonelor periurbane municipiului în care societatea noastră operează.

Accesul maşinilor de colectare nu a fost posibil pe un număr însemnat de străzi nedeszăpezite, fiind practic imposibilă colectarea pubelelor din zonele afectate.

Lista acestor zone include cartierul Plăvăţ 2, Blaşcovici, Ronaţ, Crişan, Zlatna, Abrud, Şagului, dar nu se limitează doar la ele.

Stratul mare de zăpadă aşternut în zilele de 15 şi 16 decembrie a împiedicat şi colectarea unor rampe clandestine de deşeuri, iar maşinile de colectare nu au avut acces la locaţia rapei, colectarea deşeurilor nefiind posibilă din cauza acoperirii lor cu zăpadă.

Pentru a colecta surplusul de deşeuri acumulat, Retim va lucra în toate zilele de Sărbători, făcând eforturi suplimentare pentru colectarea acestora.

Echipele noastre vor munci chiar şi în aceste zile, pentru a asigura confortul tutuor în această perioadă”, se arată în comunicatul Retim.

Numai gânduri curate pentru toţi cei care au grijă să nu mai fie murdărie!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *