Drumul Boilor prinde contur și în Timișoara

drumul boilor

În timp ce edilii din comuna Moșnița Nouă s-au mișcat rapid și au amenajat deja drumul comunal DC149, cunoscut pe vremuri drept Drumul Boilor, acesta având asfalt încă din primăvară, cei din Timișoara au aprobat abia acum studiul de fezabilitate pentru drumul de legătură.

Șoseaua va avea o lungime de circa 1,5 kilometri și va costa 4,4 milioane de euro, bani care vor fi achitați de la bugetul local. Conform referatului atașat la proiectul de hotărâre pentru aprobarea studiului, durata de realizare a investiției a fost estimată la un an, iar pentru realizarea lucrărilor de construire a străzii este necesară ocuparea unor suprafețe de teren care în momentul de faţă se află în proprietate privată.

În consecință, durata de realizare a drumului va depinde și de viteza cu care vor fi trecute în proprietatea municipalității respectivele porțiuni de teren. În luna iunie, reprezentanții Direcției tehnice își exprimau speranța că vor începe lucrul la drum în această lună, întrucât proprietarii de terenuri au declarat că vor dona parcelele necesare primăriei.

Deocamdată, însă, există doar un studiu de fezabilitate aprobat, iar iarna nu pare suficient de departe pentru a permite organizarea investiției.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Drumul Boilor prinde contur și în Timișoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *