Directorul Aeroportului Timişoara, Daniel Idolu, susține că e hărțuit de o companie aeriană

dan idolu

După o perioadă de liniște, directorul Aeroportului Internațional Timișoara (AIT), Daniel Idolu, a revenit din nou în atenția justiției, din cauza unei companii aeriene.

Deși în prezent nu mai este activă în spațiul românesc, de câțiva ani compania Carpatair a devenit un fel de ”client” al instanțelor din România, având procese pe rol cu mai multe instituții ale statului, printre care și cu aeroportul din Timișoara, respectiv, cu directorul acestuia.

În 2013, compania aeriană a depus o sesizare la DNA împotriva lui Daniel Idolu, însă structura anticorupție a clasat dosarul, pentru lipsă de probe. Anul trecut, Carpatair a formulat o plângere împotriva ordonanței de clasare, aceasta fiind însă respinsă de șeful structurii anticorupție din Timișoara. Compania aeriană a mers mai departe, atacând în instanță soluția procurorului. Zilele trecute, Tribunalul Timiș i-a admis cererea și a trimis dosarul înapoi la DNA, pentru refacerea urmăririi penale.

”Această companie a încercat peste tot să obțină despăgubiri, dar a pierdut: la Curtea de Conturi, la Consiliul Concurenței, la instanțele civile, ajungând până la Înalta Curte, inclusiv la DNA. Toate soluțiile ne-au fost favorabile. Nu știu ce vor. Este o hărțuire continuă”, a declarat directorul AIT, Daniel Idolu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Directorul Aeroportului Timişoara, Daniel Idolu, susține că e hărțuit de o companie aeriană

  1. Este pacat ca nu sti…..sau nu vrei sa sti. Cum te-ai dat cu apa de colonie si ti-a iesit alcool in sange la testul politistului……

  2. Nu cred ca cei de la Carpatair nu mai opereaza pe Timisoara asa de florile marului, ci banuiesc ca incearca
    sa opereaze pe Timisoara, nu cred ca este o hartuire, cred ca incearca sa-si faca loc
    companie cu sediul in Timisoara si nu mai opereaza pe Timisoara de ce oare ??? poate sitie d-nu Idolu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *