Focuri de armă la Poliția Timiș (foto/ video)

"Mascaţii" au descins în aproape 130 de locaţii. Sunt vizate infracţiuni de trafic de droguri, pornografie infantilă, trafic de migranţi, înşelăciune, fals informatic

Poliția Română serbează 196 de ani de atestare documentară (25 martie), motiv pentru care polițiștii timișeni au deschis, vineri, porțile publicului larg. Cei mai încântați au fost, desigur, copiii, nerăbdători să vadă demonstrațiile cu ”bombe și împușcături”.

Câinii oamenilor legii au deschis demonstrațiile din curtea sediului Poliției Timiș, iar polițiștii de la acțiuni speciale au pus în scenă un scenariu în cadrul căruia au fost nevoiți să folosească întreg aresnalul din dotare, de la lupta corp la corp, la arme și detonarea unor pachete suspecte.

La finalul demonstrațiilor, mulți dintre copii au spus că vor să ajungă polițiști. Desigur, au urmat ședințele foto, polițiștii lăsându-se fotografiați alături de copii. Cei mai mici au fost încântați de ”mascați”, în timp ce adolescenții au dorit o amintire cu specialistul pirotehnician, după ce au aflat că un costum poate ajunge la zeci de mii de euro.

”Încercăm an de an să aducem noutate în exercițiile demonstrative, pentru a-i atrage pe tineri spre arma poliției”, a spus Alin Petecel, șeful IPJ Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns