Şi la Bruxelles se stă la coadă…, ne arată timişoreanca Maria Grapini

Europarlamentarul timişorean Maria Grapini a publicat o fotografie pe pagina sa de Facebook care face mai mult decât o mie de cuvinte.

Obișnuită cu deplasările aeriene, dat fiind specificul activității sale profesionale, Maria Grapini a dorit să arate cum stau lucrurile prin alte părți, uneori mai deranjant decât la noi. Nimeni însă nu se scandalizează.

Fotografia respectivă înfățișează o scenă din aeroportul din orașul Bruxelles (una dintre cele trei capitale ale Uniunii Europene), în care sute de oameni așteaptă să le fie verificate actele de identitate. Fără vociferări, atacuri de panică și break-news-uri la știri.

”Ca să nu vedem numai în negru doar România, iată cum este coada, azi, la verificare pașapoarte, la aeroportul din Bruxelles!”, a scris politicianul din Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Şi la Bruxelles se stă la coadă…, ne arată timişoreanca Maria Grapini

  1. Tmisoreanca noastra, care este, de fapt, moldoveanca. In tara asta toti vor sa se dea banateni. Si, in al doilea rand, profesia moldovencei este de politician? E rusinea lumii la Bruxelles.

  2. Asa si ,e Bruxelles,si tu pe cine reprezinti doamna Grapini,nici macar nume romanesc nu ai,lasa tineretul sa iti ia locul

  3. La orice aeroport din Europa sau chiar din lumea iintreaga exista ore de varf, se poate intampla sa se mai aglomereze putin. Sa vedeti ce debandada este in lunile de vara la Palma de Mallorca, de exemplu, ca sa dau doar un exemplu. Asta nu inseamna nimic, de aceea se spune sa veniti cu doua ore inainte de decolare la check-in, ca sa nu se iste perturbatii ale programului de zbor. Ce o fi vrand sa ne spuna doamna Grapini, n-am prea inteles, dar in orice caz a ajuns in ziar, chiar daca este doar un ziar mic de provincie.

Lasă un răspuns