Îmbunătăţirile edilitare au prins viteză într-o localitate de lângă Timişoara

camin cultural Giarmata Vii

Localitatea Giarmata Vii se bucură în ultima vreme de o atenţie sporită a edililor comunei Ghiroda. La ora actuală, cele mai mari lucrări din comună se desfăşoară în satul situat între drumul naţional Timişoara-Lugoj şi aeroport.

Este vorba despre lucrări de asfaltare a străzilor, după cum aflăm de la viceprimarul Dan Trăiuşan. Strada Teilor este actualmente în curs de modernizare, după ce acelaşi lucru s-a întâmplat deja pe străzile Parcului, Cerna, Înfrăţirii şi Viorelelor.
loc joaca Giarmata Vii
Lucrarea ar trebui să se încheie în circa două săptămâni, după cum susţine Trăiuşan. Giarmata Vii este o localitate în plină expansiune, având actualmente peste 500 de case şi aproape 1.900 de locuitori.

Este un loc liniştit, netraversat de nicio mare şosea şi, în plus, Timişoara e la doar o aruncătură de băţ. Sunt motive pentru care numeroşi orăşeni aleg să-şi ridice case aici.

O altă investiţie finalizată recent a vizat redimensionarea şi modernizarea căminului cultural din Giarmata Vii, a cărui capacitate s-a dublat prin proiectul respectiv. Ultimul obiectiv edilitar dat deja în funcţiune este un loc de joacă pentru copii, de dimensiuni destul de generoase şi dotat cu tot ceea ce e nevoie pentru ca cei mici să se recreeze.

Părculeţul a fost amenajat în apropiereaa arenei sportive din Giarmata Vii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *