Probleme mari la ACS Poli Timişoara, înaintea unui meci crucial

marius croitoru 1

ACS Poli Timişoara nu şi-a rezolvat problemele de lot şi are mulţi jucători incerţi şi înaintea partidei cu Pandurii Târgu Jiu, programată vineri, cu începere de la ora 17,30, pe stadionul „Municipal” din Drobeta Turnu Severin.

„Având în vedere situaţia noastră, pornim cu şansa a doua în acest meci. Doman, Şeroni, Poparadu, Fucek, Croitoru, Bocşan şi Bărbuţ acuză probleme medicale şi sunt incerţi în proporţie de 95 la sută. Secunzii mei m-au informat că Poparadu şi Croitoru nu pot face deplasarea la Drobeta Turnu Severin în urma accidentărilor suferite în partida precedentă, însă urmează să vorbesc şi cu medicul echipei pentru a vedea care este situaţia lor exactă”, a declarat, joi, tehnicianul polist Ionuţ Popa.

„Suntem într-o situaţie delicată şi vrem să ieşim din acest joc fără accidentări. Tratăm fiecare meci la victorie, sperăm să ne salvăm de la retrogradare. Lupta se dă în cinci, sper ca la final să fim una dintre cele echipele care se menţin în prima ligă. Nu avem cum să jucăm în cupele europene pentru că avem datorii la stat, iar acest lucru se ştia de la începutul campionatului”, a spus şi managerul sportiv al grupării alb-violete, Adrian Neaga.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *