Cursanţii de la Mamaia au certificat la mână!

curs

S-a tot vorbit de cursurile de specializare de la Mamaia, la care au participat angajaţi ai Primăriei Municipiului Timişoara. Cârcotaşii au spus că cei trimişi la mare s-au ostenit mai mult cu plaja şi cu cluburile decât cu cursurile, că au stat la un hotel cam scump, de patru stele, şi că municipalitatea nu s-ar alege cu cine ştie ce câştig de pe urma instruirii propriilor angajaţi.

Ei bine, parcă pentru a le face în ciudă celor care s-au îndoit de eficienţa instruirii de la Mamaia, dar şi de truda cursanţilor, a apărut o fotografie care vorbeşte de la sine. Este o imagine-document care ilustrează perfect cât de mult au transpirat unii angajaţi pentru a intra în posesia unui certificat mai râvnit decât o parcelă de teren a municipalităţii timişorene!

Daniela Ştir (prima din dreapta) are un zâmbet de satisfacţie de parcă ar fi încasat subvenţia pentru agricultură, nu un simplu certificat.

Lângă ea, Elena Işfănuţ, jurnalistă la televiziunea Facebook a primăriei, pare la fel de fericită ca după un interviu reuşit cu Nicolae Robu, în care i-a smuls cele mai spectaculoase declaraţii.

În mijloc, îl vedem pe Radu Ţoancă, pe deplin conştient că acest certificat nu este doar rodul meritelor pentru sudoarea depusă, ci şi un document care obligă la continuarea performanţelor. Asemenea unui om politic care a câştigat alegerile şi urmează să treacă la treabă, Ţoancă realizează că nu e suficient că a obţinut certificatul de la Mamaia, ci trebuie să implementeze în sportul timişorean învăţămintele de pe litoral, ceea ce nu e deloc uşor.

În fine, în dreapta singurului bărbat din fotografie, apar încă două cursante, cuprinse şi ele, parcă, de importanţa lecţiilor primite, dar şi pline de mândrie că au promovat testul şi au obţinut certificatul.

Din păcate, nu putem afla din fotografie ce scrie în certificat, dar nutrim speranţa că vom afla la ediţia viitoare a cursurilor, din vara acestui an, când sperăm ca angajaţii primăriei să fie la fel de sârguincioşi şi să obţină noi atestate cu care Timişoara să se mândrească şi nimeni să nu mai cârcotească.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Cursanţii de la Mamaia au certificat la mână!

  1. țoancă este roșu ca ..racu de la soarele fierbinte de pe litoral ori de la duduile din stânga-dreapta, aceasta-i întrebarea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *