Cresc din nou salariile la CFR SA, cu încă 6%

Cresc din nou salariile la CFR SA, cu încă 6%

Cresc din nou salariile la CFR SA, cu încă 6%

Angajaţii CFR SA vor beneficia de la 1 decembrie de o majorare salarială de 6% de la 1 decembrie, după creşterea de 10% acordată începând cu 1 iunie 2022, a anunţat, vineri, Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA.

„Angajații CFR SA încheie anul 2022 cu o creștere salarială cu 16%. Compania Națională de Căi Ferate “CFR” SA a semnat noul Act Adiţional, la Contractul Colectiv de Muncă (CCM), cu o majorare salarială de 6%, de la 1 decembrie 2022, și creșterea valorii tichetului de masa, de la 1 noiembrie 2022, la 30 de RON, de la 20 de RON”, anunță compania feroviară.

Potrivit CFR, salariații companiei au beneficiat de prima creștere salarială a acestui an începând cu 1 iunie 2022, când s-a acordat o majorare cu 10% a salariilor de bază, iar valoarea unui tichet de masă a crescut de la 15 la 20 de lei.

CITEŞTE ŞI: Transportul în comun ar putea fi gratuit, o zi pe săptămână, într-o localitate din vestul țării

„Astfel, în anul 2022 conducerea CFR SA a majorat veniturile angajaților cu 16% și a crescut valoarea tichetului de masa de la 15 RON, la 30 de RON! Menționăm faptul că, în anul 2021 angajații CFR SA nu au beneficiat de nicio creștere a salariilor, ultima majorare, de 5%, fiind acordată în decembrie 2020”, se arată în finalul comunicatului, conform Mediafax.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *