Raliu la Sânandrei

raliu Sanandrei

Sâmbătă, cu începere de la ora 10, pe platforma asfaltată situată pe DJ 692 – 2 km de la intersecţia cu DN 69 spre comuna Sânandrei, pe partea stângă, va avea loc primul concurs de automobilistic şi karting organizat în România după pandemia de coronavirus.

Acesta contează ca etapă inaugurală în Campionatul de Automobilism şi Karting Timiş 2020 şi se va desfăşura sub denumirea „Cupa Timişului – Sânandrei 2020”, în organizarea Asociaţiei Auto Club Rally Timiş şi a Comisiei de Automobilism şi Karting – ACR Timiş.

Concursul va avea trei secţiuni: circuit viteză, drift şi eco kart, toate cu câte trei manşe – una de recunoaştere şi două de concurs.

În clasament va conta manşa cea mai bună realizată de piloţi.

„Etapa de la Sânandrei este una dintre cele mai apreciate de concurenţi datorită specificului său de circuit viteză. Conform tradiţiei, concursul va fi încheiat cu o secţiune de speed şi drift show. La acest concurs se pot înscrie toţi amatorii pasionaţi de automobil, condiţiile fiind foarte facile, şi pot participa şi automobile neînmatriculate, precum şi copii cu vârsta între cinci şi 16 ani la secţiunea eco-karting (electric). Se vor respecta toate măsurile anti-COVID 19 legale în vigoare la data desfăşurării competiţiei”, au transmis organizatorii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *