Verdict în PNL pentru Consiliul Judeţean Timiş

Alin Nica: „În momentul de față, intersecția dintre DJ592 și viitoarea centură de sud a Timișoarei reprezintă un pericol pentru șoferi”

Alin Nica este foarte aproape de a deveni candidatul oficial al PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Timiş. El a primit, azi, votul primarilor timişeni, 23 dintre aceştia preferându-l pentru funcţia judeţeană, în timp ce pentru celălalt candidat, Ciprian Bogdan, au votat doar 11.

Cum înțelegerea  fost ca dacă un candidat primeşte cel puţin 60 la sută din voturile primarilor, Alin Nica, cu 67 la sută, se află în situaţia de a fi validat de BPJ, lucru anunţat chiar de către preşedintele filialei, Nicolae Robu.

Primarul Timişoarei a declarat că îl susţine pe Nica, urmând ca decizia finală să fie luată în Comitetul Director Judeţean al PNL Timiş şi apoi validată de forul central central al partidului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Verdict în PNL pentru Consiliul Judeţean Timiş

  1. Asa a fost si in 2016 si am avut aceea mare ,,bucurie” când a fost numit candidat din partea PNL Timis la CJTimis Alin Popoviciu si a fost un mare esec nu l-a recunoscut dl.Robu!Până nu vedem nu vom fii siguri dar pana atunci succes si felicitari dlui.Nica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *