Bătaie cruntă în centrul orașului. Doi barbați s-au călcat în picioare pentru o femeie. Video!

bataie arad

Un grav incident a avut loc, vineri seara, în zona Boul Roșu din centrul municipiului Arad, unde 2 bărbați, de 29 și 36 de ani,s-au luat la bătaie, călcându-se la propriu în picioare.

CITEȘTE ȘI: Un val de aer cald străbate România. Vom avea temperaturi de vară

Conform Poliției Locale Arad, incidentul, care a avut loc în stația de taxi, a fost aplanat de un polițist local recent ieșit din serviciu, care se îndrepta către casă. Victima de 36 de ani a fost eliberată de omul legii din mâinile atacatorului său, de 29 ani deni, acesta din urmă fiind imobilizat. A fost nevoie însă de intervenția altor polițiști locali pentru că atacatorul era deosebit de agresiv. La fața locului au fost chemați și jandarmii și polițiștii naționali, pentru a-l tempera pe agresor.

CITEȘTE ȘI: Masa Critică Timișoara cheamă locuitorii la încă o Pedalare Antipoluare

Conform purtătorului decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu, „echipajul de jandarmerie aflat în serviciu a plecat de urgență la adresa indicată și împreună cu un echipaj de poliție locală au intervenit în aplanarea conflictului între doi bărbați și o femeie”.

https://www.facebook.com/216642159124213/videos/487946021792948/

„Având în vedere faptul că unul dintre bărbați necesita de urgență îngrijiri medicale de specialitate, jandarmii au solicitat un echipaj de ambulanță. În urma verificărilor preliminare efectuate s-a constatat faptul că, femeia împreună cu unul dintre bărbați intenționau să urce intr-un taximetru, moment în care au fost observați de soțul femeii. Acesta a deschis ușa autoturismului și a început să l lovească pe celălalt bărbat cu pumnii și picioarele, provocându i mai multe răni. Celălalt bărbat a răspuns atacului, iar la un moment dat a spart cu piciorul parbrizul autoturismului”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu.

Victima a fost internată la Spitalul Județean Arad. În incident a fost avariat și un taximentrul în care doreau să urce victima și femeia. Conform unor informații, în fapt, femeia este despărțită de soțul său, agresorul din acest caz.

sursa: realitateadearad.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Bătaie cruntă în centrul orașului. Doi barbați s-au călcat în picioare pentru o femeie. Video!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *