O nouă fabrică se va construi în România în urma unei investiţii de 400 de milioane de euro: 700 de locuri de muncă

Un gigant chinez deschide o fabrică de 7 miliarde de euro în Ungaria, nu departe de granița cu noi. De ce a fost evitată România

O nouă fabrică va fi construită în România în urma unei investiţii de 400 de milioane de euro, generând aproape 700 de locuri de muncă, memorandumul de înţelegere urmând să fie semnat luni, 7 martie, a anunţat Executivul.

Dirk Harbecke, reprezentantul companiei Rock Tech Lithium, a declarat după semnarea memorandumului că se vor crea 700 de noi locuri de muncă, atât în mod direct cât şi indirect, în prezent căutându-se o locaţie pentru construcţia fabricii.

CITEȘTE ȘI: O femeie din Odesa a fugit din calea războiului alături de 25 de căței. Doar 5 erau ai ei, pe restul îi adăpostea

„UE va folosi pe scară larga masini electrice si este de nevoie de baterii Litiu-Ion. O primă unitate va fi  în Germania la graniţa cu Polonia Cea de-a doua va fi in România, căutăm locaţii cu sprijinul ministrului Energiei Virgil Popescu şi a premierului Nicolae Ciucă Investiţiile vor duce la crearea a 700 de noi locuri de muncă în mod direct şi indirect”, a spus Harbecke.

Citeste mai mult:AICI


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *