Vitezomani pe șoselele din Timiș: 7 permise de conducere reținute de polițiști

Șapte permise de conducere reținute pentru vitezăȚIONAT PE VITEZĂ

O acțiune a polițiștilor Serviciului Rutier Timiș, desfășurată în județ timp de patru ore s-a soldat cu opt permise de conducere reținute. Dintre acestea, șapte sunt ale unor șoferi care au apăsat prea tare pedala de accelerație.

Polițiștii au controlat 182 de autovehicule și au legitimat 275 de persoane. În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 196 de sancțiuni contravenționale în valoare de 46.955 lei, dintre acestea 147 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.

CITEȘTE ȘI: Alertă meteo: cod galben de fenomene extreme – vânt puternic, polei și ninsori viscolite

Au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 8 permise de conducere dintre care 7 au fost reținute pentru nerespectarea regimului legal de viteză și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

A fost constatată 1 infracţiune pentru punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat. Poliția rutieră din județul Timiș verifică permanent respectarea normelor rutiere impuse, astfel încât numărul accidentelor rutiere să fie într-o continuă scădere.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *