„7.000 de nesimțiți piloși” s-au vaccinat peste rând

vlad mixich

Cam 0,6% din totalul persoanelor vaccinate în România s-au vaccinat peste rând, ceea ce înseamnă că „surprinzător, procentual fenomenul nu este deloc amplu”, afirmă Vlad Mixich (foto), expert în politici de sănătate, după ce a analizat datele publicate de Recorder pe baza cifrelor oficiale furnizate de Ministerul Sănătății și care acoperă perioada 27 decembrie 2020 – 5 martie 2021.

În cifre efective, spune Vlad Mixich, vorbim despre „7.000 de nesimțiți piloși”. Dintre cei 7.000, 7% sunt persoane din cadrul așa-ziselor instituții de forță (armată, securitate, justiție). „Dar avem și jurnaliști printre nesimțiții piloși, și funcționari la stat, și alte tepe”, subliniază Vlad Mixich.

Transparența datelor nu este un obiectiv în sine, ci doar un instrument, mai spune Vlad Mixich. „Mai ales în domeniul sănătății. Și, în cele mai multe cazuri, este un instrument foarte util. De pildă, ne permite să vedem cât de amplu este fenomenul vaccinărilor peste rând, vaccinările acelea pe pile care ne calcă pe toți pe nervi pentru că sunt nesimțite și imorale.”

Continuarea pe HotNews.ro

Foto: Arhiva personala


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “„7.000 de nesimțiți piloși” s-au vaccinat peste rând

  1. Adică 😈 covid-divoc este botezul cu diavolul pt.ca este un plan diabolic ,din moment ce nu există pandemie ,la ce trebuie vaccin unui sănătos să se modifice genetic,la unul cu comorbitati ,bolnav și alergic la ce-i trebuie vaccinul,?Să se ducă mai repede la diavol care i-a administrat cocteilul ucigaș

 1. Bun, și ce au pățit onoratii doctori care au fentat sistemul ?
  Eroii…..?
  Retras dreptul de practica ?
  Adică salarii de mii de euro, sporuri peste sporuri, că să își facă meseria, dar pt înșelătoria asta, nimic ?
  Extrași bucata cu bucata și să primească ce merita !!!!

 2. Bine segule, ce masuri ai luat? Batranii si bolnavii pot sa inchida ochi, beizadelele si smecherii trec in fata.
  Mai mare rusinea.
  Coruptia, spaga si nesimtirea este la mare cautare.

Lasă un răspuns