60 de români închiși în locuințe, în două blocuri, și păziți cu poliția în Germania. Pericol de coronavirus

germania 3

Autorităţile din oraşul german Hagen au decis să trimită poliţia pentru a supraveghea două clădiri locuite de 60 de români. Oficialităţile localităţii aflate în apropiere de Dortmund şi Wuppertal se tem de o răspândire a coronavirusului, după ce trei români au fost depistaţi pozitiv. Așa că toți ceilalți conaționali care locuiesc în cele două blocuri au fost carantinați la domiciliu.

CITEȘTE ȘI: Colterm nu ne mai citește contoarele

DW scrie că în ultimii ani administraţia din Hagen a reclamat problemele de integrare ale migranţilor din România şi că până acum au avut loc mai multe descinderi ale unor echipaje mixte formate din poliţişti germani şi români la mai multe adrese din oraş. La ultima razie, din iulie 2019, au fost descoperite 850 de persoane care trăiau în 30 de locuinţe.

Sursa citată mai notează că cei mai mulţi români din Hagen provin din satul gălăţean Toflea, comuna Brăhăşeşti. Cele două blocuri sunt situate în cartierul Wehringhausen, care are reputația proastă de Bronx în Hagen, de ani buni. Cei 60 de locuitori ai celor două case au fost instruiți exact ce pot și nu pot face, a spus purtătorul de cuvânt al poliției.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “60 de români închiși în locuințe, în două blocuri, și păziți cu poliția în Germania. Pericol de coronavirus

Lasă un răspuns