6 idei de la Comtim pentru mese hrănitoare și pline de savoare, zi de zi

6 idei de la Comtim pentru mese hrănitoare și pline de savoare, zi de zi

6 idei de la Comtim pentru mese hrănitoare și pline de savoare, zi de zi

Pentru prânzuri pe fugă, cine în intimitatea familei tale ori mese îmbelșugate, alături de prieteni, zi de zi, te poți baza din plin pe bunătățile de la Comtim!

Proaspete, tocate, feliate, marinate, gata gătite ori la conservă – produsele din carne de porc Comtim răsfață toate gusturile, bifează toate preferințele de consum și formează un portofoliu total de peste 30 produse de brand.

Produsele Comtim în ambalaje noi, atractive, de culoare roșie, de neratat de pe rafturile magazinelor. Ca noutate, ambalajele poartă pictograma Scan&Cook, care poate fi accesată direct de pe eticheta de produs, la raft, prin scanarea rapidă a unui cod QR. Astfel, cumpărătorul e ajutat să aleagă produsele mai ușor, să afle specificațiile de produs și să găsească rețete potrivite pentru fiecare produs.

1. Produse proaspete „Originale” Comtim
Pentru „restaurantul tău de acasă”, produsele numite de Comtim „Originale” sunt baza preparatelor senzaționale din carne de porc proaspătă și suculentă. Le vei lăuda și tu în bucătăria ta, așa cum au făcut-o deja gospodinele sau maeștrii bucătari care și-au ales de la Comtim materia primă pentru rețete tradiționale.

2. Produse feliate Comtim
Pentru rețete delicioase, ușor de preparat, Comtim are „Special Cuts – Fasonări profesionale”, perfect calibrate, ideale pentru mese rapide, fără compromisuri de gust sau calitate. Cei care sunt preocupați de controlul porțiilor servite ne vor mulțumi pentru recomandare!

3. Tocatele Comtim
Pentru mici și cârnați plini de savoare, chifteluțe suculente ori burger gustos, pentru un meniu versatil, tocatele Comtim sunt ideale.

4. Produse marinate Comtim
Pentru cei care doresc să economisească timp și să fie pe plus la savoare, marinatele Comtim sunt alegerea ideală. Din carne proaspătă, marinată după rețete speciale, folosind condimente atent alese, produsele sunt gata pentru gătire rapidă. Așa, știi că pui ceva delicios pe masă, fără să fi stat o zi întreagă în bucătărie.

5. Produse gătite Comtim
Pentru zilele agitate și pline-ochi de treabă, când să mai ai timp pentru gătit? Noroc de produsele de la Comtim, gata preparate, care pot fi consumate după încălzirea ușoară. Mai mult, știi că nu faci rabat de la gust, pentru că tehnologiile de gătire Slow Cook și de ambalare sub vid utilizate în produsele Comtim „ready meal” garantează conservarea gustului și prospețimea ingredientelor.

6. Conserve Comtim
Când ești mereu pe grabă, astâmpără-ți foamea cu preparatele originale Comtim, cu gust românesc, la conservă. Ocupă atât de puțin spațiu în cămară și sunt gata de savurat la o deschidere de capac!

De fiecare dată când alegi Comtim, știi că te bucuri de preparate din porc 100% românesc, de la un brand de tradiție, tot 100% românesc, din 1967.

Carne de porc 100% românească, din fermă în furculiță

Când alegi să te aprovizionezi cu produse Comtim, te bazezi pe preparate delicioase, din carne de porc de calitate, care, în plus, respectă cele mai înalte standarde din industrie în ceea ce privește siguranța alimentară, aplicate pe întregul lanț de producție, din fermă în furculiță.

Când alegi produse Comtim, știi că pui pe masă preparate din carne de porc 100% românească, provenită de la animalele crescute în fermele Smithfield România, hrănite cu cereale produse local, de către fermieri din zona de Vest a țării.

Când alegi Comtim, continui în bucătăria ta povestea savuroasă și memorabilă a unei tradiții locale românești, cu o istorie de jumătate de veac. În plus, simți că faci echipă cu specialiștii Smithfield România, dedicați producerii de „Hrană bună. În mod responsabil”, pentru că pui ce-i mai bun pe masă, pentru cei dragi.

Produsele Comtim se găsesc în marile lanțuri de magazine din țară. Cei care locuiesc sau vizitează Timișoara, sunt invitați în Magazinul de prezentare Comtim pentru a cumpăra cea mai proaspătă carne de porc, direct de la poarta fabricii.

Pregătește-ți lista de cumpărături și vino pentru aprovizionare în magazinul de prezentare Comtim din Timișoara, din strada Polonă nr. 4.

Găsești o gamă largă de produse pentru toate gusturile și preferințele de consum, de la carne proaspătă, marinată, gătită Comtim, conserve, tocate și feliate, la mezelurile Elit, Morliny și Krakus, produse de companiile din grup.

În Magazinul Comtim ești așteptat cu varietate pe săturate, ca să te bucuri acasă, alături de cei dragi, de produsele Comtim și de gustul autentic românesc!

CITEŞTE ŞI: Brainery Roboschool a dus robotica timişoreană în topul naţional


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *